Over ons

LC-Led is een merknaam van 1light. Sinds 2008 produceren en distribueren wij LED verlichting voor verschillende lichttechnische bedrijven. Wij zijn voorraadhoudend, beschikken over ervaren en HBO geschoold lichtontwerpers en produceren verlichting onder OEM / Whitelabel. Er zijn een aantal kernwoorden waarom onze relaties ons dit vertrouwen geven; “Kwaliteit, Dutch made en Garantie”. Door te doen wat we beloven zorgen we samen met onze dealers voor de mooiste projecten. 

Door de jarenlange ervaring binnen de lichtbranche weten we wat werkt en wat niet. Onze productie voldoet aan hoge kwaliteitseisen en onze Nederlandse kwaliteitscontrole is conform de laatste regelgeving. Bent u op zoek naar een white label paneel, een eigen Trimless inbouwspot of uw eigen merk LED paneel? Neem dan snel contact met ons op. 

Dealer worden?

Wij zijn altijd op zoek naar uitbreiding van ons dealernetwerk. Geen korte termijnvisie maar altijd op zoek naar een samenwerking voor de langere termijn. Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier, of producent voor uw eigen LED verlichting? Wij helpen u graag; laat u gegevens bij ons achter, zodat we zo snel mogelijk contact met u kunnen opnemen. 

Wie zijn onze klanten?

Voor een ruim scala aan relaties produceren wij op maat. U kunt denken aan lichttechnische groothandelaren, specialistische grootverbruikers en projectmatige afbouwbedrijven in bijvoorbeeld systeemplafonds en systeemwanden.

Elke klant heeft zijn eigen “pakket van eisen”, bij het samenstellen van een eigen armatuur. Wij helpen u graag bij dit proces, het uitfilteren van behoeftes, normeringen en benodigde gegevens zoals gepersonaliseerde IES en LDT files.